Faq

Waarom en voor wie is deze faq? (frequently asked questions)
Enerzijds voor ons, opdat we niet steeds op dezelfde vragen moeten antwoorden, anderzijds voor de mensen die wat meer info over ons tornooi zoeken en hier misschien al een antwoord op hun vragen kunnen vinden.

Hieronder dus enkele veel voorkomende vragen:

Ik zou graag enkel voor het beachvolleytornooi op zondag inschrijven, kan dit?
Aangezien het beachvolleybaltornooi een weekendtornooi is, kan je enkel voor het hele weekend inschrijven. Op zaterdag worden de ploegen uit de verschillende reeksen 'at random' in poules ingedeeld en op basis van de behaalde resultaten worden de poules voor zondag, de zgn. finalerondes, ingedeeld.
Het massavolleybaltornooi daarentegen is wel een ééndagstornooi. Hiervoor kan je dus wel inschrijven voor 1 van de 2 dagen.

Ben ik als speler verzekerd op het tornooi?
Als je aangesloten bent als speler bij de VVB ben je via deze weg automatisch verzekerd.
Ben je niet aangesloten vragen we je om je gegevens telefonisch door te geven op 014 / 30 12 29 vóór 26 juli 2004 zodat wij de niet-aangesloten spelers kunnen verzekeren.

Is er nogal altijd een BBQ op zaterdagavond?
Ja, net als vorig jaar is er op zaterdagavond weer een overheerlijke BBQ en een supergezellig samenzijn... Sfeer gegarandeerd!

Vanwaar het verbod om met de auto de camping te betreden?
Ik slaap in mijn wagen, mag die dan echt niet op de camping?
Wagens mogen absoluut niet op de camping en dit omwille van de veiligheid. Zoals je enkele jaren geleden misschien merkte stonden er verschillende wagens op de noodgang door de camping naar de achterste terreinen. Sommige wagens blokkeerden elkaar de doorgang maar de vrije doorgang voor de brandweer / ambulance naar de terreinen werd belemmerd. Mensen die in hun wagen willen slapen zullen dit dus ook op de parking moeten doen... Ook voor het in - en uitladen zullen de deelnemers een stukje moeten wandelen.
Op deze manier is er niet alleen meer ruimte voor de kampeerders om hun tenten op te slaan maar kan op zondagavond iedereen ook terug weg.
Deze maatregel wordt trouwens niet alleen door de organisatie bepaald. Dit wordt ons ook opgelegd door de eigenaar van de terreinen. Dus: wagens op de parking, tenten op de camping.
Voor campers en caravans is een aparte zone voorzien.