Faq

Waarom en voor wie is deze faq? (frequently asked questions)
Enerzijds voor ons, opdat we niet steeds op dezelfde vragen moeten antwoorden, anderzijds voor de mensen die wat meer info over ons tornooi zoeken en hier misschien al een antwoord op hun vragen kunnen vinden.

Hieronder dus enkele veel voorkomende vragen:

Ik zou graag enkel voor het beachvolleytornooi op zondag inschrijven, kan dit?
Aangezien het beachvolleybaltornooi een weekendtornooi is, kan je enkel voor het hele weekend inschrijven. Op zaterdag worden de ploegen uit de verschillende reeksen 'at random' in poules ingedeeld en op basis van de behaalde resultaten worden de poules voor zondag, de zgn. finalerondes, ingedeeld.
Het recreatief tornooi daarentegen is wel een eendagstornooi. Hiervoor kan je dus wel inschrijven voor 1 van de 2 dagen.

Ben ik als speler verzekerd op het tornooi?
Ja. Wij zijn als tornooi bij de VVB aangesloten. Al onze deelnemers zijn, zelf aangesloten via een club bij de VVB of niet, hierdoor verzekerd.

Is er nogal altijd een BBQ op zaterdagavond?
Ja, net als vorig jaar is er op zaterdagavond weer een overheerlijke BBQ en een supergezellig samenzijn... Sfeer gegarandeerd!

Vanwaar het verbod om met de auto de camping te betreden?
Ik slaap in mijn wagen, mag die dan echt niet op de camping?
Wagens mogen absoluut niet op de camping en dit omwille van de (brand)veiligheid. Mensen die in hun wagen willen slapen zullen dit dus ook op de parking moeten doen... Ook voor het in - en uitladen zullen de deelnemers een stukje moeten wandelen.
Op deze manier is er niet alleen meer ruimte voor de kampeerders om hun tenten op te slaan maar kan op zondagavond iedereen ook terug weg.
Deze maatregel wordt trouwens niet alleen door de organisatie bepaald. Dit wordt ons ook opgelegd door de eigenaar van de terreinen. Dus: wagens op de parking, tenten op de camping.